Frambozen-kokosblokjes - Allerhande


4575 views    23 likes

Ben je op zoek naar een lekker zoet recept om te bakken met de kids? Probeer deze frambozen-kokosblokjes met mascarpone!

Frambozen-kokosblokjes maken:
Vet de brownievorm in en bekleed met bakpapier. Doe voor de witte kokoslaag 250 g poedersuiker, 150 g geraspte kokos en 100 g mascarpone in een kom. Mix op de laagste stand tot een samenhangend geheel. Schep het mengsel in de brownievorm en druk stevig aan tot een gelijkmatige laag.

Roze laag
Doe voor de roze laag de rest van de poedersuiker, het kokos en de mascarpone in de kom. Prak de frambozen en doe er ook bij. Mix weer op de laagste stand tot een samenhangend geheel. Schep op de witte laag en druk stevig aan tot een gelijkmatige laag.

Koelen
Dek af met vershoudfolie of bakpapier en zet minimaal 3 uur in de koelkast. Haal de kokoskoek uit de vorm en snijd in kleine blokjes (50 stuks).

Zo maak je Frambozen-kokosblokjes. Eet smakelijk!

Bekijk het recept: http://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1064612/

Meer kookhulp en receptinspiratie vind je op Allerhande Online. Ga naar http://www.ah.nl/allerhande.


allerhande

24329
Subscribers
13234171
ViewsAllerhande heeft liefde voor lekker Word jij ook zo blij van lekker eten en drinken? Abonneer je dan nu op de lekkerste video's van Allerhande. Ga ook eens naar ah.nl/allerhande. Raak geïnspireerd door de ruim 15.000 recepten. En wist je dat we ook een gratis app hebben? Download 'm nu: https://itunes.apple.com/nl... Houd je hoofd koel in de keuken! WhatsApp al je kookvragen naar Allerhande Helpt! Iedere werkdag van 13.00 tot 21.00 en in het weekend van 16.00 tot 20.00: 06-48484040. Let's get social: Facebook: https://www.facebook.com/al... Instagram: https://instagram.com/aller... Pinterest: https://www.pinterest.com/a... Youtube: https://www.youtube.com/all... Spotify: http://spoti.fi/1S1rGAb